Workshop-iltapäivät pareille

Kiireetön, keskittynyt eroottinen hemmotteluhieronta on ihana tapa antaa hellyyttä ja tutustua kumppanin kehoon. Kaipaatko konkreettisia vinkkejä, lisävarmuutta ja ammattilaisten ohjausta onnistuneeseen eroottiseen hierontaan? Haluaisitko oppia rentoutumaan paremmin hemmoteltavana? Tervetuloa löytöretkelle!

Järjestämme Aistien talossa pareille* tarkoitettuja neuvonnallisia workshop-iltapäiviä, joiden teemana on eroottinen hieronta. Seuraava päivämäärä on 10.2. Workshop alkaa klo 15 ja päättyy noin klo 19.

Ilmoittaudu tästä sunnuntaihin 10. helmikuuta! (TÄYNNÄ!)

Iltapäivään mahtuu viisi paria. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Iltapäivän hinta on 95 €/ pari. Maksuohjeet tulevat sähköpostissa ilmoittautumisen jälkeen. Hinta sisältää ohjelman lisäksi alkumaljat, naposteltavaa sekä käytettävät materiaalit.

Iltapäivä sisältää vähäpukeisuutta/alastomuutta pariharjoitusten yhteydessä. Olemme kaikki samassa tilassa, mutta jokainen toimii vain oman kumppaninsa kanssa. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia ja harjoitukset vapaaehtoisia. Osallistuminen ei edellytä kokemusta eroottisen hieronnan antamisesta tai vastaanottamisesta.

Ohjelma

  • Yhteiset säännöt
  • Ohjattu alkukeskustelu: eroottiseen hierontaan liittyvät toiveet, mieltymykset ja huolet
  • Lyhyt alustus eroottisen hieronnan erilaisista tyylilajeista
  • Demot (eroottista hierontaa vulvalle/penikselle & kiveksille), joiden aikana alustusta anatomiasta (vulva ja vagina, penis ja kivekset, lantionseutu), fysiologiasta, seksuaalisesta halusta ja kiihottumisesta
  • Harjoittelua oman kumppanin kanssa ja mahdollisuus ohjaukseen tai kehotyöskentelyyn kouluttajien kanssa
  • Loppukeskustelu

* Osallistujat voivat olla keskenään samaa tai eri sukupuolta, avio- tai avopari, osa moniskuntaa/polykuviota, tai vaikka toisiinsa sitoutunut salapari. Myös esim. transprosessissa olevat ihmiset ovat tervetulleita. Oleellista on se, että osallistujat ovat halukkaita pohtimaan ja kehittämään seksuaalisuuttaan ja seksielämäänsä.