Naisten workshop-ilta: kimppakivat

Miten ehdotan kumppanilleni kolmen kimppaa? Jos menee orgioihin, onko pakko panna kaikkien kanssa? Puolisoni haluaa ryhmäseksiä ja minä en ole varma – kannattaako kokeilla? Miten on fyysisesti mahdollista harrastaa seksiä neljän ihmisen kanssa yhtä aikaa? Entä jos haluankin vain katsella? Mitä eroa on ryhmäseksillä ja parinvaihdolla? Saako olla mustasukkainen?

Järjestämme loppiaisena eli lauantaina 6.1. klo 16–20 Aistien talossa naisille* tarkoitetun neuvonnallisen workshop-illan. Illan teemana on ryhmäseksi ja parinvaihto.

Ilmoittautuminen 28.12. mennessä ilmoittautumislomakkeella. Iltaan mahtuu 12 naista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Illan hinta on 45 €/ hlö. Maksuohjeet tulevat sähköpostissa ilmoittautumisen jälkeen. Hinta sisältää ohjelman lisäksi alkumaljat ja pientä naposteltavaa.

Ilta ei edellytä osallistujilta riisuutumista. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. Osallistuminen ei edellytä kokemusta ryhmäseksistä tai parinvaihdosta.

Alustava ohjelma

  • Yhteiset säännöt
  • Ohjattu alkukeskustelu: kimppatilanteisiin liittyviä fantasioita, kokemuksia ja huolia
  • Lyhyt alustus kimppailun ja parinvaihdon monista muodoista ja käytännön mahdollisuuksista Suomessa
  • Alustus emotionaalisista ja terveydellisistä turvallisuuskysymyksistä ja eettisen kimppailun edellytyksistä
  • Demoja ja harjoittelua: aloitteen tekemisen ja erilaisten kimppatilanteiden simuloimista (vaatteet päällä)
  • Loppukeskustelu ja palautelomakkeiden täyttäminen

 

* Ilta on tarkoitettu turvalliseksi tilaksi kaikille naisille riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, ja myös esim. transprosessissa olevat naiset ja naisiin samastuvat transfeminiiniset ihmiset ovat tervetulleita iltaan.