Matka omaan kehoon

Klassinen hieronta on monille ennestään tuttu tapa ottaa vastaan hyvää kosketusta. Tiian kehosuhdehieronta yhdistää klassisen hieronnan seksuaaliterapeuttiseen, kehomyönteiseen keskustelutukeen.

Kehosuhdehieronnan asetelma on sama kuin klassisessa hieronnassa. Asiakkaana lepäät hierontapöydällä alushousut jalassa ja tarpeen mukaan osa kehostasi peiton alla. Hierojana olen pukeutunut arkisen turvallisesti, ja hierontaotteet ovat tavanomaisia sivelyn, hankauksen ja lihasten pusertelun variaatioita. Käytän neutraalia hierontaöljyä.

Hyväksyvään, kunnioittavaan ja rentouttavaan kosketukseen liitämme sensitiivisen keskustelun. Käymme rauhallisesti läpi kehosuhdettasi ja kosketukseen liittyviä ja kosketuksen herättämiä muistojasi. Autan sinua oivaltamaan ja sanoittamaan kehosi eri osiin liittyviä tunteita ja ajatuksia.

HUOM: Kehosuhdehieronta ei ole luonteeltaan eroottista. Spontaanit seksuaaliset reaktiot ovat toki mahdollisia myös klassisessa hieronnassa, eikä asiaa kannata jännittää. Jos kuitenkin tiedät kaipaavasi (myös) eroottista kosketusta tai genitaalien hierontaa, kerro asiasta aikaa varatessasi. Räätälöin mielelläni juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden, johon voidaan sisällyttää myös kehosuhteen pohtimista.