Ajankohtaista

Tervetuloa tutustumaan omaan kehoosi!

Klassinen hieronta on monille ennestään tuttu tapa ottaa vastaan hyvää kosketusta. Tiian kehosuhdehieronta yhdistää klassisen hieronnan seksuaaliterapeuttiseen, kehomyönteiseen keskustelutukeen. Käymme rauhallisesti läpi kehosuhdettasi ja kosketukseen liittyviä ja/tai kosketuksen herättämiä muistojasi. Autan sinua oivaltamaan ja sanoittamaan kehosi eri osiin liittyviä tunteita ja ajatuksia. Tunnin pituisen tapaamisen hinta on 150 euroa. Kysy lisää tai varaa aika!

Hierontasetti talven iloksi

Jouni tarjoaa vielä helmikuun loppuun asti matalan kynnyksen rentoutumispakettia, joka sisältää puoli tuntia klassista hierontaa ja toiset puoli tuntia eroottista hierontaa. 

Hieronta tapahtuu hierontapöydällä. Voit valita itse, riisuudutko kokonaan vai et. Hieroja on koko tunnin hoitoasussa ja käyttäytyy klassisen hieronnan ajan täysin asiallisesti – ellei toisin sovita. Tunnin hinta on 100 euroa (tai 150 €, jos haluat happy endin oraalisesti iloitellen).

Treffit Tiian kanssa

Tiian kanssa on nyt mahdollista viettää aikaa myös pidempään ja muuallakin kuin meidän makuuhuoneessamme. Kaipaatko esimerkiksi makutuomaria ostoksille tai älykästä seuralaista teatteriin? Lue lisää.

H-sana on sänkypuhetta sanan parhaassa merkityksessä: suoraa, älykästä ja hersyvän hauskaa keskustelua seksuaalisuudesta meidän makuuhuoneessamme vaihtuvien, toinen toistaan kiinnostavampien vieraiden kanssa! Ei pimeässä peiton alla, vaan valot ja vaatteet päällä.