Usein kysyttyä

Pysyykö käyntini salassa?

Kaikki, mitä Aistien Talossa tapahtuu, jää Aistien Taloon. Kunnioitamme kaikkien vieraidemme yksityisyyttä. Emme utele, emme juorua, emmekä soita perään. Luottamuksellisuus on osa turvallisuutta samalla tavalla kuin vaikkapa terapeutin tai lääkärin vastaanotolla.

En ole kiinnostunut kinkyjutuista. Onko mahdollista harrastaa ihan tavallista seksiä Niinan kanssa kahdestaan?

Tervetuloa. Ihan tavallinen seksi on usein ihan parasta. <3

Haittaako jos olen…?

Ei haittaa. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, kunhan olet täysi-ikäinen, siisti ja selvin päin. Kohtaamme jokaisen yksilönä ja kokonaisena ihmisenä, riippumatta sen enempää sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, statuksesta, elämäntilanteesta kuin etnisestä taustastakaan.

Jos olet nuori tai näytät nuorelta, varaudu esittämään kuvallinen henkilötodistus.

Voinko soittaa salatusta tai prepaid-numerosta?

Voit soittaa miten haluat. Vastaamme puhelimeen aina kun pystymme. Voimme keskustella session sisällöistä myös sähköpostitse. Varatun session vahvistaminen tapahtuu kuitenkin aina tekstiviestillä. Tästä emme tee poikkeuksia.

Voinko tulla Aistien Taloon yhdessä ystäväni tai puolisoni kanssa?

Tervetuloa. Sessioimme mielellämme myös parien kanssa sukupuoleen, ikään tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Onko tämä laillista ja maksatteko veroja?

Kyllä. Niin BDSM- ja fetissisessioiden kuin perinteisempienkin seksipalveluiden myyminen ja ostaminen on Suomessa laillista. Laitonta on parittaminen (eli toisen tekemästä seksityöstä hyötyminen) ja seksin ostaminen parituksen tai ihmiskaupan kohteilta tai alaikäisiltä.

Meillä ei ole työntekijöitä, eikä meille voi hakea töihin. Olemme molemmat alv-velvollisia ja YEL-vakuutettuja yrittäjiä. Voit maksaa käteisellä tai kortilla ja saat halutessasi kuitin.

Mielikuva kaikista seksi- ja erotiikka-alan töistä laittomina johtuu osittain alan historiasta ja osittain seksuaalisuuteen liittyvistä asenteista. Myös esimerkiksi ravintola- ja rakennusalalla esiintyy ihmiskauppaa, mutta kaikki timpurit ja tarjoilijat eivät ole sen enempää rikollisia kuin rikoksen uhrejakaan.