Usein kysyttyä

Pysyykö käyntini salassa?

Kaikki, mitä Aistien Talossa tapahtuu, jää Aistien Taloon. Kunnioitamme kaikkien vieraidemme yksityisyyttä. Emme utele, emme juorua, emmekä soita perään. Luottamuksellisuus on osa turvallisuutta samalla tavalla kuin vaikkapa psykoterapeutin tai lääkärin vastaanotolla.

Mitä ihmettä? Ovatko kaikki seksologit seksityöntekijöitä?

Eivät ole. Tämä yhdistelmä on Suomessa vielä melko harvinainen.

Seksologia tarkoittaa seksuaaliasioiden tieteellistä tutkimusta ja tätä kautta koostuneen tiedon soveltamista käytäntöön. Seksologia on monitieteellistä ja moniammatillista toimintaa.

Neuvonta- tai terapiatapaamisissa ei ole eroottista sävyä, eikä niissä olla fyysisessä kontaktissa. Seksin (maksullisen tai maksuttoman) yhtäkkinen ehdottaminen neuvontatapaamisessa olisi yhtä asiatonta kuin seksin ehdottaminen vaikkapa lääkärin tai urheiluhierojan vastaanotolla.

Neuvontatapaamisessa voidaan tarpeen tullen yhdessä sopia kehollisemmasta työskentelystä, ja neuvonnallisuus voi olla läsnä myös eroottisissa kohtaamisissa. Oleellista on, että 1) tämä on sekä asiakkaan toive että asiakkaan edun mukaista, että 2) sopiminen on läpinäkyvää ja selkeää ja että 3) molemmat/kaikki osapuolet ovat samaa mieltä siitä, mitä tapahtuu ja millaisissa rajoissa. Eroottisen kohtaamisen hinta on myös huomattavasti seksuaalineuvonnan hintaa korkeampi.

Asiakastyön eettisyys on yhtä tärkeää oli kyse sitten seksologisesta työskentelystä tai seksipalveluista. Kaikki perustuu luottamuksellisuuteen ja arvoneutraaliuteen, ja asiakkaan tarpeiden, edun, rajojen sekä itsemääräämis- ja itsemäärittelyoikeuden kunnioittamiseen.

Onko mahdollista harrastaa ihan tavallista seksiä Tiian kanssa kahdestaan?

Tervetuloa. Ihan tavallinen seksi on usein ihan parasta. <3

Valikoima näyttää laajalta. Saako teiltä ihan mitä vain?

Teemme vain asioita, joista nautimme itsekin, eli repertuaarimme ei ole rajaton. Tässä joitain esimerkkejä sisällöistä, joita kumpikaan meistä ei toteuta:
– kaviaarileikit
– adult baby -sessiot
– kokolateksiasuun pukeutuminen
– sessiot Aistien talon pihalla
– etädominointi
– yön yli kestävät tapaamiset
Emme myöskään suostu aiheuttamaan kenellekään pysyviä vammoja, emmekä toteuta fantasioita, joissa on mukana eläimiä.

Haittaako jos olen…?

Ei haittaa. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, kunhan olet täysi-ikäinen, siisti ja selvin päin. Kohtaamme jokaisen yksilönä ja kokonaisena ihmisenä, riippumatta sen enempää sukupuolesta tai sen ilmaisutavasta, seksuaalisesta suuntautumisesta, statuksesta, elämäntilanteesta kuin etnisestä taustastakaan.

Jos olet nuori tai näytät nuorelta, varaudu esittämään kuvallinen henkilötodistus.

Voinko soittaa salatusta tai prepaid-numerosta?

Voit soittaa miten haluat. Vastaamme puhelimeen aina kun pystymme. Voimme keskustella tapaamisen sisällöistä myös sähköpostitse. Varatun seksisession vahvistaminen tapahtuu kuitenkin aina tekstiviestillä. Tästä emme tee poikkeuksia.

Voinko tulla Aistien Taloon yhdessä ystäväni tai puolisoni kanssa?

Tervetuloa. Tapaamme molemmat mielellämme myös pareja ja moniskuntia sukupuoleen, sen ilmaisutapaan, suhdemuotoon tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Onko tämä laillista ja maksatteko veroja?

Kyllä. Niin BDSM- ja fetissisessioiden kuin perinteisempienkin seksipalveluiden myyminen ja ostaminen on Suomessa laillista. Laitonta on parittaminen (eli toisen tekemästä seksityöstä hyötyminen) ja seksin ostaminen parituksen tai ihmiskaupan kohteilta tai alaikäisiltä.

Emme pyöritä bordellia. Meillä ei ole työntekijöitä, eikä meille voi hakea töihin. Olemme molemmat alv-velvollisia ja YEL-vakuutettuja yrittäjiä. Saat halutessasi kuitin.

Mielikuva kaikista seksi- ja erotiikka-alan töistä laittomina johtuu osittain alan historiasta ja osittain seksuaalisuuteen liittyvistä asenteista. Myös esimerkiksi ravintola- ja rakennusalalla esiintyy ihmiskauppaa, mutta kaikki timpurit ja tarjoilijat eivät ole sen enempää rikollisia kuin rikoksen uhrejakaan.