Treffit Tiian kanssa

HUOM: Tiia sapattivapaalla seksityöstä

Tarjoan ennestään tutuille asiakkailleni myös seuralaispalvelua. (Jos emme tunne ennestään, tervetuloa tutustumaan ensin esimerkiksi eroottisen hemmotteluhieronnan merkeissä.)

Lähden kanssasi vaikkapa päivälliselle tai konserttiin, juhliin, shoppailemaan tai merenrantakävelylle – ja tietysti hotellihuoneeseesi kuhertelemaan. Pukeudun sinun toiveitasi ja tilaisuuden luonnetta kunnioittaen, ja olen kotonani niin taidenäyttelyn avajaisissa, rock-klubilla kuin akateemisissa seminaareissakin.

Voit valita joko puolen päivän treffit tai koko päivän yhdessä. Treffit toteutuvat lähtökohtaisesti aikavälillä 11–24, eli en yövy kanssasi.

Esimerkkejä treffeistä:

  • Vietämme intiimit etkot hotellihuoneessasi. Teatteria seuraa päivällinen ja kulttuurielämyksen herättämien tuntojen purkukeskustelu viinilasillisen äärellä. Lopuksi vaihdamme pitkät ja perusteelliset hyvän yön suudelmat.
  • Tapaamme kakkukahveilla Helsingin keskustassa, ja lähdemme shoppailemaan alusvaate- ja seksiliikkeissä (sinulle, minulle tai molemmille). Olen hyvä makutuomari. Päädymme testailemaan löytöjämme antaumuksella hotellihuoneessasi.
  • Tarjoan sinulle rentouttavan hieronnan. Tämän jälkeen olet valmis yllättämään liikekumppanisi normien vastaisella seuralaisvalinnallasi ja kokkareista tulee hauskat. Karkaamme silti pian kahdenkeskisille jatkoille.

HINNAT

  • Puolen päivän treffit (max 5 tuntia): 800 euroa + yksi ateria sekä tarvittavat pääsyliput yms. kulut
  • Koko päivä yhdessä (max 8 tuntia): 1000 euroa + kaksi ateriaa sekä tarvittavat pääsyliput yms. kulut

Pakkaan mukaani kujeilevan huumorintajuni, kulttuurintutkijan ja seksologin koulutukseni, sekä tarvittaessa vaihtovaatteet ja naurettavan korkeakorkoiset kengät. Lisäksi huolehdin kondomeista, liukkareista ja kaikesta muusta, mitä voimme tarvita yhdessä nautiskeluun.

HUOM: Treffipäivän ajankohdan ja sisältöjen sopimisen yhteydessä kysyn sinun oikean nimesi ja pyydän kertomaan jonkin tavan varmistaa, että olet kyseinen henkilö. Varmistustavaksi kelpaa esimerkiksi kuva ja nimi työpaikkasi kotisivuilla tai aktiivinen facebook-profiili.

Huomioithan myös, että osa suomalaisista tunnistaa minun kasvoni. Sinut saatetaan siis tulkita ”sen espoolaisrouvan” ystäväksi, sukulaiseksi, asiakkaaksi tai kollegaksi. Uhka vai mahdollisuus? Tervetuloa minun todellisuuteeni!

takaisin11