Neuvonta

Niina – tietokirjailija, sukupuolentutkija (FM) Tiia Forsström – valmistuu seksuaalineuvojaksi joulukuussa 2017.

Opintojen aikana tarjoan seksuaalineuvontaa harjoittelijahintaan 30 €/ 45 min (yksilötapaaminen) ja 50 €/ 75 min (pari- tai ryhmätapaaminen).

Aistien Talon asiakkaille vähintään tunnin session yhteydessä (ennen tai jälkeen session) 45 min neuvontatapaaminen veloituksetta. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Seksuaalineuvonta on vuorovaikutukseen perustuvaa ammatillista neuvontaa seksuaalisuuteen, seksiin ja ihmissuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Käyntikertoja on 1–5.

Seksuaalineuvonnasta voi olla apua, kun pohdit omaa seksuaalisuuttasi, mieltymyksiäsi tai seksisuhdettasi, tai kun mietit, onko jokin esimerkiksi turvallista, sallittua tai tavallista. Neuvontatapaamisessa saat oikeaa tietoa ja voit löytää uusia näkökulmia ja ratkaisuja tilanteeseesi. Tavoitteena on ennaltaehkäistä vakavien ongelmien syntymistä ja kasvamista. Tarvittaessa saat ohjausta muihin palveluihin.

Seksuaalineuvontatapaamisessa vaatteet pysyvät päällä emmekä ole fyysisessä kontaktissa. Keskustelu on aina luottamuksellista ja voit halutessasi hakeutua neuvontaan nimettömänä.

Voit tuoda neuvontatapaamiseen juuri ne aiheet, jotka sinua puhuttavat. Mikään kysymys ei ole liian pieni tai tavallinen – eikä liian suuri, pelottava tai outo. Erityisosaamisalueitani ovat mm.

  • sukupuolen moninaisuus ja transteemat
  • seksuaalinen suuntautuminen ja sateenkaariperheet
  • BDSM (esim. sadomasokismi ja valtaleikit)
  • fetissit ja mieltymykset
  • polyamoria, avoimet suhteet, parinvaihto
  • seksi- ja erotiikka-alan työ, kaupallinen seksi

HUOM: Jos keskusteluapu ei tunnu riittävältä tai sopivalta välineeltä käsitellä pulmallisia kysymyksiä tai oppia uutta, voidaan neuvontaan voidaan tarpeen mukaan liittää myös valmennusta ja kehotyöskentelyä. Valmennussessiossa emme harrasta seksiä yhdessä, mutta autan sinua kuitenkin kirjaimellisesti kädestä pitäen. Valmennussessio on neuvonnallinen, luottamuksellinen ja turvallinen tilanne.