Neuvonta

Tiia on auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS) ja valmistuu kesäkuussa 2019 seksuaaliterapeutiksi. Seksuaalineuvonta on vuorovaikutukseen perustuvaa ammatillista neuvontaa seksuaalisuuteen, seksiin ja ihmissuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Käyntikertoja on yleensä 1–5.

Seksuaalineuvonnasta voi olla apua, kun pohdit omaa seksuaalisuuttasi, mieltymyksiäsi tai seksisuhdettasi, tai kun mietit, onko jokin esimerkiksi turvallista, sallittua tai tavallista. Neuvontatapaamisessa saat oikeaa tietoa ja voit löytää uusia näkökulmia ja ratkaisuja tilanteeseesi. Tavoitteena on ennaltaehkäistä vakavien ongelmien syntymistä ja kasvamista. Tarvittaessa saat ohjausta muihin palveluihin.

Seksuaalineuvontatapaamisessa vaatteet pysyvät päällä emmekä ole fyysisessä kontaktissa. Keskustelu on aina luottamuksellista ja voit halutessasi hakeutua neuvontaan nimettömänä.

Voit tuoda neuvontatapaamiseen juuri ne aiheet, jotka sinua puhuttavat. Mikään kysymys ei ole liian pieni tai tavallinen – eikä liian suuri, pelottava tai outo. Erityisosaamisalueitani ovat mm.

  • harvinaiset fetissit ja mieltymykset
  • sukupuolen moninaisuus ja transteemat
  • BDSM (esim. sadomasokismi ja valtaleikit)
  • häiritsevät tai häpeää aiheuttavat fantasiat
  • seksi- ja erotiikka-alan työ, kaupallinen seksi

HUOM: Jos keskusteluapu ei tunnu riittävältä tai sopivalta välineeltä käsitellä pulmallisia kysymyksiä tai oppia uutta, voidaan neuvontaan voidaan tarpeen mukaan liittää myös valmennusta ja kehotyöskentelyä. Valmennussessiossa emme harrasta seksiä yhdessä, mutta autan sinua kuitenkin kirjaimellisesti kädestä pitäen. Valmennussessio on neuvonnallinen, luottamuksellinen ja turvallinen tilanne.