Neuvonta ja terapia

Olen koulutettu seksuaaliterapeutti ja auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS). Tarjoan keskustelutukea tällä hetkellä videoyhteyden (Zoom tai Whereby) kautta.

Lyhyestä seksuaalineuvonnasta voi olla apua, kun pohdit omaa seksuaalisuuttasi, mieltymyksiäsi tai suhdettasi, tai kun mietit, onko jokin esimerkiksi turvallista, sallittua tai tavallista. Neuvontatapaamisessa saat oikeaa tietoa ja voit löytää uusia näkökulmia ja ratkaisuja tilanteeseesi. Tavoitteena on ennaltaehkäistä vakavien ongelmien syntymistä ja kasvamista. Tarvittaessa saat ohjausta muihin palveluihin.

Seksuaaliterapia on integratiivista lyhytterapiaa, joka mahdollistaa pelkkää neuvontaa pidemmän prosessin ja teemojen syvemmän tutkimisen.

Seksuaalineuvonta- ja seksuaaliterapiatapaamisissa vaatteet pysyvät päällä emmekä ole fyysisessä kontaktissa. Keskustelu on aina luottamuksellista ja voit halutessasi hakeutua neuvontaan nimettömänä.

Voit tuoda tapaamiseen juuri ne aiheet, jotka sinua puhuttavat. Mikään kysymys ei ole liian pieni tai tavallinen – eikä liian suuri, pelottava tai outo. Erityisosaamisalueitani ovat mm.

  • harvinaiset fetissit ja mieltymykset
  • BDSM (esim. sadomasokismi ja valtaleikit)
  • parinvaihto-, swingerikulttuuri- ja ryhmäseksiteemat
  • sukupuolen moninaisuus ja transteemat
  • itseä häiritsevät tai häpeää aiheuttavat fantasiat
  • seksi- ja erotiikka-alan työ, kaupallinen seksi

HUOM: Jos keskusteluapu ei tunnu riittävältä tai sopivalta välineeltä käsitellä pulmallisia kysymyksiä tai oppia uutta, voidaan neuvontaan tarpeen mukaan liittää valmennusta tai kehotyöskentelyä. Valmennussessiossa emme harrasta seksiä yhdessä, mutta autan sinua kuitenkin kirjaimellisesti kädestä pitäen. Valmennussessio on neuvonnallinen, luottamuksellinen ja turvallinen tilanne.