Palautetta

– Kaikki ihana samassa ”paketissa”. Ammattitaito ja hellyys. Kiitos Jouni! (Nimim. Tuntenut tuhannesti)


– Äärettömän harvinainen ihmiskohtaaminen, joka nostaa kotimatkallakin leukaperät typerään irvistykseen. Tulevaisuuden hyvien ajatusten hetket, viskin kera, tulee saattelemaan minut tuohon lämpöiseen tilaan, jonka olette luoneet. Tämmöstä kissa raahasi tupaan. Kiitos. Ja tapaamisiin. (Nimim. Pohjalaanen)


– Hellittelytapaaminen oli todella upea, hieno ja rentouttava kokemus. Juuri sitä olin tarvinnut, hellää kosketusta, läheisyyttä ja rauhallista jutustelua. Oli hienoa saada halauksia ja silityksiä ja puhua omista tuntemuksistaan. Ja hienoa myös päästä koskettamaan toista hellästi. Kiitos! (Nimim. Lonely)


– Lämmin kiitos upeista nautinnoista sekä uusista kokemuksista, joita saimme kokea Aistien talossa! Niina ja Jouni ovat todella upea ja ammattitaitoinen pariskunta, joka sai meidät uskaltautumaan kimppailun ihmeelliseen maailmaan. Meitä molempia kuumotti kimppailun kokeileminen, mutta Niina ja Jouni saivat olomme tuntumaan todella kotoiseksi. Upealla tavalla saimme tehdä juuri niitä asioita, joista olimme vain uneksineet.

Niinalla oli nautintoa takuuvarmasti tuottavat otteet niin rouvan sisällä kuin herran munan varressa. Kimppailu onnistuu erinomaisesti teidän rennossa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Tämänkaltainen palvelu toimii pariskunnille todella loistavasti jolloin tulee tunne, että tarjontaa on enemmän kuin buffetissa. Kaikkea on saatavilla, mutta mitään ei ole pakko ottaa. (Nimim. Intohimoinen Pariskunta)


– niina g:tä ylistävät arviot eivät ole tuulesta temmattuja. kävin kokeilemassa uusia juttuja ja kokeillessa kommunikoinnin tulee pelata täydellisesti. niina osasi hommansa ja malttoi mielensä silloinkin uudet jutut eivät aina napanneet (vaikka itse niitä tahdoin yrittääkin). ihana espoolaisrouva otti lujasti mutta lempeästi ohjat käsiinsä. (Nimim. deodorantti)


– Koko porukka suorastaan rakasti kokonaisuutta ja monella oli semmoinen olo, että olisi hyvin voinut ottaa toisen 1,5h session vielä siihen perään. Vetämänne workshop antoi ajatuksia myös loppuillalle ja asioihin palattiin uudelleen ja uudelleen, joten selkeäsi saitte ajatuksia heräämään.

Koko setti oli erittäin hyvin mielestämme suunniteltu ja otitte kyllä kaiken hyvin huomioon. Kuten sanoimmekin, olette ehdottomasti ammattilaisia ja erittäin hyviä työssänne! (Polttariseurueen puolesta, Jaska)


– Eroottisen hieronnan kurssi oli mitä parhain tapa viettää yhteistä aikaa. Täydellinen sunnuntai-iltapäivä, jossa hyvän olon tuottaminen ja vastaanottaminen olivat keskiössä. Jounin ja Tiian tapa ohjata ja olla läsnä loivat niin turvallisen kuin mukavan ilmapiirin, jossa oma oppiminen oli mahdollista. Nautinnosta puhumattakaan. (Pete ja Veera)


– Kaikkille tuhmille tytöille ja pojille jotka kaipaavat kunnolla äidin kädestä piiskaa…voin todella lämpimästi suositella Niinan luona käymistä. Hän on mm. vitsan käytössä todellinen mestari ja tunnelma on aito,turvallinen sekä lämmin…lämmön huomaa session kuluessa usellakin eri tavalla. Myös rottinki ja muut piiskat istuvat hänen käteensä hyvin. Syntyi vaikutelma, että Niina nautti työstään samalla kun hän kuitenkin vaikutti myös aidosti välittävän kuritettavastaan. (Nimim. Kuriton poju)


Haluatko, että julkaisemme palautteesi tällä sivulla?