Palautetta

Non-erotic tenderness session was extremely educational, relaxing, therapeutic and safe experience. Thank you Tiia, for most professional, caring and understanding approach and for showing me, that not every touch of another human is painful, judgemental or conditional. Getting service in English, my mother tongue, completed the experience I’d dreamed of all my life.

– Broken warrior

Äärettömän harvinainen ihmiskohtaaminen, joka nostaa kotimatkallakin leukaperät typerään irvistykseen. Tulevaisuuden hyvien ajatusten hetket, viskin kera, tulee saattelemaan minut tuohon lämpöiseen tilaan, jonka olette luoneet. Tämmöstä kissa raahasi tupaan. Kiitos. Ja tapaamisiin.

– Pohjalaanen

Hellittelytapaaminen oli todella upea, hieno ja rentouttava kokemus. Juuri sitä olin tarvinnut, hellää kosketusta, läheisyyttä ja rauhallista jutustelua. Oli hienoa saada halauksia ja silityksiä ja puhua omista tuntemuksistaan. Ja hienoa myös päästä koskettamaan toista hellästi. Kiitos!

– Lonely

Lämmin kiitos upeista nautinnoista sekä uusista kokemuksista! Upealla tavalla saimme tehdä juuri niitä asioita, joista olimme vain uneksineet.

Tiialla oli nautintoa takuuvarmasti tuottavat otteet niin rouvan sisällä kuin herran munan varressa. Kimppailu onnistuu erinomaisesti teidän rennossa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Tämänkaltainen palvelu toimii pariskunnille todella loistavasti jolloin tulee tunne, että tarjontaa on enemmän kuin buffetissa. Kaikkea on saatavilla, mutta mitään ei ole pakko ottaa.

– Intohimoinen Pariskunta

tiiaa ylistävät arviot eivät ole tuulesta temmattuja. kävin kokeilemassa uusia juttuja ja kokeillessa kommunikoinnin tulee pelata täydellisesti. niina osasi hommansa ja malttoi mielensä silloinkin uudet jutut eivät aina napanneet (vaikka itse niitä tahdoin yrittääkin). ihana espoolaisrouva otti lujasti mutta lempeästi ohjat käsiinsä.

– deodorantti

Koko porukka suorastaan rakasti kokonaisuutta ja monella oli semmoinen olo, että olisi hyvin voinut ottaa toisen 1,5h session vielä siihen perään. Vetämänne workshop antoi ajatuksia myös loppuillalle ja asioihin palattiin uudelleen ja uudelleen, joten selkeäsi saitte ajatuksia heräämään.

Koko setti oli erittäin hyvin mielestämme suunniteltu ja otitte kyllä kaiken hyvin huomioon. Kuten sanoimmekin, olette ehdottomasti ammattilaisia ja erittäin hyviä työssänne!

– Polttariseurueen puolesta, Jaska

Eroottisen hieronnan kurssi oli mitä parhain tapa viettää yhteistä aikaa. Täydellinen sunnuntai-iltapäivä, jossa hyvän olon tuottaminen ja vastaanottaminen olivat keskiössä. Jounin ja Tiian tapa ohjata ja olla läsnä loivat niin turvallisen kuin mukavan ilmapiirin, jossa oma oppiminen oli mahdollista. Nautinnosta puhumattakaan.

– Pete ja Veera


Haluatko, että palautteesi julkaistaan tällä sivulla?