Eroottiset kohtaamiset

Haluaisitko tulla nautiskelemaan rauhallisesta eroottisesta öljyhieronnasta? Heittäytymään hetkeksi ja unohtamaan suorituspaineet. Voit valita kiireettömän tuokion kanssani kahden tai voin pyytää jonkun ihanista kollegoistani (haluamaasi sukupuolta) mukaan nelikätiseen hierontaan. Saat rentoutua hierontapöydällä, vuoteella tai patjalla, ensin vatsallasi ja sitten selälläsi.

Tai ehkä haluat, että hieronta muuttuu vähitellen seksiksi kanssani? Yhdynnäksi. Helläksi rakasteluksi. Reipaaaksi panemiseksi. Suuseksiksi. Anaaliseksiksi. Ok! Yhtä hyvin voidaan myös skipata se hieronta!

Toteutan myös kimppafantasiasi tasokkaasti, mutkattomasti ja turvallisesti yhdessä viehättävien kollegoitteni (naisten, miesten ja muunsukupuolisten) kanssa.

Oma seksuaalisuuteni on monipuolista ja fetissiystävällistä, ja hedonismini avointa, eli nautin myös itse kaikesta mitä kanssasi teen. Rakastan myös roolileikkejä. Mitä perverssimpi asetelma, sitä hauskempaa!

Tapaamiseen ovat tervetulleita niin miehet kuin naisetkin sekä kaikki siltä väliltä ja lokeroiden ulkopuolelta, yksin tai parina. Käytössä ovat tarpeen tullen myös naisten kondomit, suuseksisuojat ja lateksittomat tuotteet.

takaisin2