Alistuminen

Jokainen BDSM-fantasia on erilainen, ja jokainen käynti Aistien Talossa samoin.

Oletko vielä alkumatkassa tutkimassa antautumista ja vallasta luopumista? Olet tervetullut tutustumaan itseesi, vaikka et vielä olisi varma, mihin kaikkeen olet valmis tai mistä saattaisit pitää. Voimme edetä askel kerrallaan, ennestään tuttuja asioita uusilla maustaen, tai auttaa sinua hyppäämään yhdellä loikalla suoraan tuntemattomaan.

Voit heittäytyä Parin orjaksi, nartuksi tai palvelijaksi, käyttötavaraksi, koiraksi tai vaikka huonekaluksi. Saat halutessasi nöyrtyä Valtiattarelle Masterin seuratessa sivusta – tai toisin päin – tai sopia session kahden kesken Masterin kanssa.

Ennen sessiota keskustelemme toiveistasi, tarpeistasi ja fantasioistasi, mahdollisista fetisseistäsi ja suhteestasi esim. kipuun. Kartoitamme kirjallisesti, mistä sinulla on jo kokemusta ja millaisia sisältöjä olet kiinnostunut kokeilemaan, ja selvitämme rajat, joita et halua ylittää.

Sessiossa emme enää kysele, vaan kuljetamme tilannetta varmoin ottein omien halujemme mukaan, sovituissa rajoissa. Meiltä ei tarvitse pyydellä erikseen lisää. Riittää, että sanot turvasanan, kun et enää pysty menemään pidemmälle.

Session jälkeen emme jätä sinua yksin, vaan saat palautua arkitodellisuuteen rauhassa ja tarpeen tullen vaikka sylissä.

Aistien Taloon ovat tervetulleita niin miehet kuin naisetkin ja kaikki siltä väliltä, yksin tai parina. Ja jos olet esimerkiksi tyttöilijä, sissy, tiitti tai ristiinpukeutuja, kohtelemme sinua juuri sinä prinsessana tai narttuhuorana, joka olet. <3