Ajankohtaista

Saamiemme tietojen mukaan Espanjan poliisi on yhdessä Europolin ja Eurojustin kanssa sulkenut Sihteeriopisto-sivuston. Sivusto on rikostutkinnan kohteena liittyen ihmiskauppaan ja rahanpesuun. Sivustolla ilmoittaneita ihmisiä, jotka kokevat tulleensa hyväksikäyttö- tai muun rikoksen uhriksi, pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin.

Olemme itsenäisten seksityöntekijöiden suomalaisen verkoston FTS Finlandin kanssa avanneet uuden, suljetun ja turvallisen keskustelufoorumin seksi- ja erotiikka-alan työntekijöille. Tällä haluamme varmistaa, että hyvät käytännöt ja hiljainen tieto, joilla voidaan maksimoida seksityön turvallisuus ja minimoida riskit, tulevat jaetuksi. Jos asia koskee sinua, ota yhteyttä ja kysy lisää!


Seuraava kahden naisen Gang Bang järjestetään keskiviikkona 24. huhtikuuta klo 13. Ilmoittaudu ennakkoon. Ensimmäiset kymmenen vierasta mahtuu mukaan, ja tapahtuma toteutetaan, jos vieraita on vähintään viisi. Hinta on 200 euroa per mies, ja aikaa varaamme tunnista puoleentoista.


Tiia on tavattavissa duona Viljan kanssa seuraavan kerran ke–to 24.–25. huhtikuuta. Hemmottelua, fetissisessioita, lesboshowta, tuplasuikkareita – tarjousduohinnoin… Mistä sinä haaveilet? Myös naiset ja pariskunnat ovat lämpimästi tervetulleita. Kysy lisää ja varaa aikasi ennakkoon!


Uutisia seksuaalineuvonnasta ja -terapiasta

Tiia valmistuu kesäkuussa seksuaaliterapeutiksi. Uusi koulutus antaa valmiudet neuvontaa syvempään tukeen ja pidempiin terapiaprosesseihin. Nykyiset hinnat ovat voimassa 14.6. asti. Tämän jälkeen keskustelutuen hinta on 80 €/ 45 min (sis. alv.).

– Myös Jouni on aloittanut seksuaalineuvontaopinnot ja ottaa neuvonta-asiakkaita vastaan harjoitteluhintaan 30 €/ 45 min kesäkuulta joulukuulle asti.