Ajankohtaista

Olemme tavattavissa Helsingin ydinkeskustassa 9.–13. syyskuuta eli koko viikon 37 erilaisilla duo- ja kimppakokoonpanoilla: Tiia ja Vilja (esim. tunti 440 euroa), Tiia ja Tapio (tunti 400), Tiia ja Jouni (tunti 350) tai vaikka Tiia, Vilja ja Tapio (tunti 620). Ennestään tuttuja asiakkaita Tiia ottaa vastaan myös yksin. Varaa aikasi ajoissa etukäteen.

Jouni valmistuu seksuaalineuvojaksi joulukuussa 2019 ja ottaa siihen asti neuvonta-asiakkaita vastaan harjoitteluhintaan 30 €/ 45 min.

Tiia tarjoaa seksuaalineuvonta- ja seksuaaliterapiapalveluitaan etuhintaan -20% SMFR ry:n ja Turun Baletin jäsenille, ja samaan alehintaan myös seksi- ja erotiikka-alan työntekijöille (normaalihinta 80 €/ 45 min).

HUOM: Pareille tarjoamme myös seksuaalineuvontatapaamisia, joissa työskentelemme yhdessä työparina.

Tarjoamme turvallista läsnäoloa myös ilman seksuaalisia sävyjä: kiireetöntä halailua, silittelyä ja syliä. Tule kainaloon ja pötkötellään kaikessa rauhassa. Halaillaan ja nyhjätään. Ehkä suukotellaan ja hipsutellaan. Ollaan hiljaa tai jutellaan.

Silittäminen ja muu hellä kosketus vapauttaa elimistössä oksitosiinia. Tämä saa stressihormonitasot laskemaan. Silittäminen ei siis ainoastaan tunnu hyvältä, vaan sillä on myös aitoja terveysvaikutuksia. Kysy lisää!

FTS Finland on vuonna 2018 perustettu seksityön tekijöiden suomalainen verkosto. Meidän käytössämme seksityö-sana kattaa koko seksi- ja erotiikka-alan ja sen sisältä löytyvät erilaiset työnkuvat. Tuemme toisiamme kunkin työnkuvasta riippumatta.

FTS Finland on jäsenenä kansainvälisissä verkostoissa, jotka keskittyvät edunvalvontaan ja verkostoitumiseen (Tampep ja ICRSE). Tavoitteena on hyödyntää jäsentensä yhteyksiä ja kokemuksia, jotta kaikkien seksityön tekijöiden ääni saadaan kuuluviin aiempaa laajemmin ja voimakkaammin.

FTS Finland on avannut suljetun ja turvallisen keskustelufoorumin seksi- ja erotiikka-alan työntekijöille. Jos asia koskee sinua, ota yhteyttä ja kysy lisää!