Ajankohtaista

Duo Sannattaren kanssa

Tiia on tavattavissa maanantaina 9.11. ja tiistaina 10.11. Helsingissä yhdessä huikean Sannattaren kanssa. Oletko valmis kohtaamaan kaksi vahvaa seksuaalienergiaa hehkuvaa Naista? Varaa aikasi ajoissa etukäteen!

Hierontasetti syksyn iloksi

Jouni tarjoaa loppuvuoden ajan matalan kynnyksen rentoutumispakettia, joka sisältää puoli tuntia klassista hierontaa ja toiset puoli tuntia eroottista hierontaa. 

Hieronta tapahtuu hierontapöydällä. Voit valita itse, riisuudutko kokonaan vai et. Hieroja on koko tunnin hoitoasussa ja käyttäytyy klassisen hieronnan ajan täysin asiallisesti – ellei toisin sovita. Tunnin hinta on 100 euroa (tai 150 €, jos haluat happy endin oraalisesti iloitellen).

Treffit Tiian kanssa

Tiian kanssa on nyt mahdollista viettää aikaa myös pidempään ja muuallakin kuin meidän makuuhuoneessamme. Kaipaatko esimerkiksi makutuomaria ostoksille tai älykästä seuralaista teatteriin? Lue lisää.

H-sana on sänkypuhetta sanan parhaassa merkityksessä: suoraa, älykästä ja hersyvän hauskaa keskustelua seksuaalisuudesta meidän makuuhuoneessamme vaihtuvien, toinen toistaan kiinnostavampien vieraiden kanssa! Ei pimeässä peiton alla, vaan valot ja vaatteet päällä.